MENU
person holding tennis racket

Wintertraining 2021

Vanaf 11 oktober, afhankelijk van de staat van de buitenbanen, starten de wintertrainingen buiten. Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de winterlessen, die bestaan uit 9 winterlessen. 5 voor de kerstvakantie en 4 in het nieuwe jaar.

Indien je al een vast groepje hebt en je wilt dit behouden, schrijf je dan met het hele groepje op één formulier in! Heb je interesse in lessen maar wil je het anders invullen of heb je vragen over bepaalde zaken, stuur gerust een mailtje. 

We bieden de maandag, dinsdag en woensdag aan om te zorgen dat iedereen zich kan inschrijven. Let wel, indien er op een dag maar 1 groepje zich inschrijft zullen we toch genoodzaakt zijn deze op een andere dag te plannen.

Graag het formulier in de bijlage invullen en voor 7 oktober opsturen naar jobsteegh@hotmail.com.

Bestanden

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 1 oktober 2021

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Trainingen

Bekeken: 399

Comments are closed.