MENU

Clubkampioenschappen 2020

Beste leden,

Sinds enkele weken mogen we weer volop tennissen! Dit is al goed te merken aan de drukte op de baan. Via dit schrijven informeren wij jullie dat de Clubkampioenschappen 2020 gewoon georganiseerd zal worden!

Dit jaar zijn, mede door de coronamaatregelen, zowel de voorjaarscompetitie als alle andere toernooien op onze club helaas gecanceld. Als commissie van de Clubkampioenschappen willen wij dit jaar toch graag de Clubkampioenschappen 2020 organiseren. Wij zijn ondertussen volop bezig met de voorbereidingen en hopen op veel enthousiaste deelnemers. Logischerwijze zullen ook wij de nodige coronamaatregelen treffen tijdens het toernooi.

Aangezien het Bicht Aope dit jaar ook is komen te vervallen, hebben wij de gelegenheid om de clubkampioenschappen dit jaar iets eerder te organiseren. Hierdoor zal het toernooi voor de start van de competitie plaatsvinden. De Clubkampioenschappen zullen worden gehouden van 24 tot en met 30 augustus. Op korte termijn zullen jullie van ons meer informatie ontvangen over de inschrijfmogelijkheden.

We hopen dit jaar op (extra) veel enthousiaste deelnemers, zodat wij dit jaar wederom een gezellig toernooi kunnen organiseren.

Indien jullie vragen hebben, horen wij het graag.

Met enthousiaste en sportieve groet,
Jessie, Inge, Rik, Armand en Maud

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 9 juli 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 1118

Comments are closed.