MENU

Corona vs. Tennis

Helaas, wij hadden ons de start van het tennisseizoen anders voorgesteld. Liep eerst de oplevering van de banen door de slechte weersomstandigheden vertraging op, nu speelt ons het virus parten. De overheidsmaatregelen en –richtlijnen laten het niet toe dat wij de komende tijd gebruik maken van ons tennispark. De voorjaarscompetitie is voorlopig zelfs met ruim een maand opgeschoven. Of die nog gespeeld gaat worden is de vraag. Frustrerend allemaal, óók voor ons.

Als bestuur beraden wij ons hoe wij met alle gevolgen van deze viruscrisis om zullen, kunnen óf moeten gaan en wat dit voor jullie als leden betekent. We proberen jullie via site en mail zo goed als mogelijk van alle ontwikkelingen op de hoogte te houden. Hoe jammer we het ook vinden een ding is wél duidelijk, tot nadere berichtgeving blijft ons park gesloten.

Maar ondanks alles, houd jullie vooral gezond… met sportieve groet,
het Bestuur  

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 28 maart 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 1093

Comments are closed.