MENU

Er kan getennist worden!

Het park is open en de banen liggen er doorgaans, met dank aan groundsman Jack, goed bij.
Dit willen we zo houden of zelfs verbeteren. Daar hebben we jullie medewerking bij nodig. Probeer het gebruik van de banen daarom zo veel mogelijk te spreiden. Dus niet steeds baan 3 maar gebruik vooral in deze beginperiode ook baan 1 en 2. Alleen dan is het mogelijk de ondergrond stabiel te krijgen en daar hebben we uiteindelijk allemaal profijt van.

Met name in deze aanvangsweken vergen sommige banen soms wat extra aandacht en zijn ze even niet bespeelbaar. Let daarom goed op de aankondiging bij de banen. Is een baan tijdelijk buiten gebruik, respecteer in dat geval de aanwijzing van de groundsman of het bestuur.

Dank voor jullie begrip én medewerking.

het Bestuur

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 30 maart 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 994

Comments are closed.