MENU

Tennis Kids Play en info avond Jeugd

Vanaf zondag 15 april a.s. wordt er gestart met “Tennis Kids Play” op zondag ochtend.
Dit biedt de mogelijkheid aan alle jeugdleden (alle leeftijden en niveau’s) om onder begeleiding van een volwassene tegen elkaar te oefenen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Er wordt gespeld van 10.00 tot 12.00 uur op locatie Obbicht. Zie de bijgevoegde flyer voor de overige data en zet ze alvast in de agenda!

Daarnaast organiseren wij op woensdag 18 april a.s. van 19.00 uur tot ±20.00 uur een info avond voor de ouders van de jeugdleden in de kantine van locatie Obbicht. Op deze avond zullen we uitleg geven over het jeugd-gebeuren van TC Bicht ’14 dit seizoen. Het zal o.a. gaan over het stoppen van de jeugdcommissie. Graag willen we met jullie overleggen welke activiteiten er nog komen, welke behoeftes er zijn en op welke momenten we ondersteuning nodig hebben.

Verder wijzen we jullie op de Tennis Kids toernooikalender in de bijlage met daarop de rood/oranje/groen toernooitjes in de buurt. En speciaal voor de rood en oranje spelers op het gratis Tennis Kids Event op 14 april a.s. in Brunssum en 16 mei a.s. in Echt. https://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/wedstrijdaanbod/knltb-tenniskids-tour/

Wij hopen op een grote opkomst op de “Tennis Kids Play” ochtenden maar zeker ook op de info avond 18 april a.s.

Namens het bestuur,
Robert Haan

Bestanden

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 9 april 2018

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Jeugd

Bekeken: 2075

Comments are closed.