Inschrijfformulier voorjaarstraining

18/03/2024

Beste leden TC Bicht:

🌱Het buitenseizoen staat op het punt van start te gaan! Naar verwachting zullen de tennisbanen 15 maart openen en is het tijd ons op dit nieuwe seizoen voor te bereiden. Of je nu je techniek wilt aanscherpen, conditie wilt verbeteren, of graag met je vriend(in)(en) onder een gezellige sfeer wilt komen tennissen!

✍️Wij nodigen je met dit formulier uit om je in te schrijven voor de voorjaarstraining, die begint in de eerste week van april (onder voorbehoud met de baancommissie) en doorloopt tot en met de zomervakantie. Het lesprogramma bestaat uit 11 weken les, zie onderstaand alle data, ontworpen om zowel de wedstrijdspelers optimaal mogelijk voor te bereiden op de voorjaarscompetitie als de recreatieve tennissers in het heerlijke lente en zomerweer te spelen. Hierbij is het mogelijk groepen samen te stellen met tennissers uit LTC Urmond en LTV Stein.
We streven ernaar om aan ieders voorkeuren te voldoen, hoewel we geen specifieke tijden of dagen kunnen garanderen.

✅Kan jij niet wachten deel te nemen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in of geef je groepje door aan Rob per mail (Robgrootjans@hotmail.com) of Whatsapp (0031612567732). Door je aan te melden, bevestig je je akkoord met het lesreglement van GTA.

🎾  We kijken uit naar een fantastisch tennisvoorjaar samen, pak je racket, en laten we samen het seizoen starten met energie, passie en vooral veel tennisplezier!

Klik hier voor het inschrijfformulier

Met vriendelijke groet,

Rob