Clubtoernooi

Informatie

We organiseren weer ons jaarlijkse clubtoernooi. Dit toernooi start zondag 3 of maandag 4 september, afhankelijk van de weersvoorspelling en het aantal inschrijvingen. De finaledag is op zaterdag 9 september. Inschrijven voor de ‘Club’ kan tot uiterlijk 26 augustus via www.toernooi.nl.

De insteek van het toernooi is om zoveel mogelijk leden te laten deelnemen. Houdt daar rekening mee bij het zoeken naar een partner, zodat de combinatie niet te sterk is. Daarnaast stimuleren wij graag onze jeugd om aan het toernooi deel te nemen en, waar mogelijk, koppels laten vormen met volwassenen. De organisatie kan helpen bij het maken van een goede combinaties.

Net als vorig jaar starten de eerste wedstrijden doordeweeks om 18:00u. Dit tijdstip is gekozen met het oog op de schooltijden van deelnemende jeugdleden, die zo niet te laat op de avond hoeven te spelen. In het weekend gelden afwijkende starttijden. 

Het inschrijfgeld (inclusief het eten op zaterdag) bedraagt € 17,50 bij één onderdeel en € 22,50 bij 2 onderdelen. Alleen eten? Dat kan voor € 12,50. Kinderen tot 10 jaar kunnen mee-eten voor € 5,–Voor overige informatie kunnen jullie terecht op de toernooipagina. Heb je toch nog vragen, neem dan contact op met de organisatie. Tot in september!

Organisatie Clubtoernooi:  Maud, Nicole, Yvette, Armand, Don en Robert 

tcbicht-image1