MENU
white daisy flower bloom

In memoriam Jac van der Schoor

‘Hoe sterk is de eenzame fietser…‘ telt niet als plots, totaal onverwacht een auto je pad kruist. Ongeloof past bij de harde klap die volgt en waarvan de gevolgen niet zijn te overzien. Oneerlijk ook.

De vaart waarmee Jac door het leven trapte was tekenend voor de drive en inzet die hem ook binnen TC Bicht’14  kenmerkte. Een verenigingsmens in hart en nieren, met volle kracht, in de hoogste versnelling voor team, commissie en vereniging. Nooit deden we een vergeefs beroep op hem.

Helaas, veel te ver voor de finish die hij zelf voor ogen had, is Jac onvrijwillig af moeten stappen. Geen tijd om lang(er) te genieten, van zijn thuis, zijn werk, zijn tennis, van alles wat hem lief was.

Jac, ons rest alleen een dank je wel voor jouw meer dan betrokken lidmaatschap…

Lucienne, Timo en Wendy, Camiel en Calvin heel veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Bestuur TC Bicht ’14

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 15 oktober 2022

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 538

Comments are closed.