MENU

Winterstop

Het slechte herfstweer en de coronamaatregelen hebben de laatste weken (opnieuw) een streep door ons tennisplezier gezet. Dat is jammer, maar als vereniging kunnen we hier weinig aan veranderen. De animo om te tennissen is hierdoor minimaal en het baan- en parkonderhoud weegt daar amper tegen op. We hebben als bestuur daarom besloten met ingang van 13 december de netten te verwijderen en ons park voor onbepaalde tijd te sluiten.

In het voorjaar, wanneer het groot onderhoud is uitgevoerd, worden de banen weer opengesteld. We proberen de periode van tennisinactiviteit zo kort mogelijk te houden. Zodra er weer getennist kan worden ontvangen jullie hierover bericht.

Voor straks alvast wensen wij alle leden, hun partners en gezinnen 

Fijne Feestdagen & een geweldig maar in elk geval béter 2022 ! !

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 9 december 2021

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 490

Comments are closed.