MENU

Hoera… we mogen weer méér!!

Tennissen is al weer een tijdje geoorloofd en velen maken daar dankbaar gebruik van. Maar vanaf komend weekend (5 juni) mogen ook kantine en terras onder richtlijnen weer open. Er is nog slechts één aandachtspuntje de kantinedienst. Wij gaan uit van 2 diensten per seniorenlid. Geef je voorkeurstijdstippen zo snel mogelijk door. Liefst vóór 15 juni a.s. Ontvangen wij geen tijdige reactie, zijn wij genoodzaakt zelf de tijdstippen voor jou in te vullen.

Vooralsnog is de kantine op maandag tot en met vrijdag vanaf 19.00 uur geopend. In de vakantiemaanden volgt mogelijk een aangepast schema. Op zondagochtenden tijdens de jeugdcompetitie is de kantine geopend. Ook hiervoor kun je je opgeven. De kantinedienst op zondagen (t/m 11 juli) is van half 11 tot ca. half 3.

Hou er rekening mee dat op deze (5!) jeugdcompetitie-zondagen minder banen benut kunnen worden. Competitie gaat voor.

Nog even als reminder: overdag en ’s avonds, steek je pasje in én stal je fietsen buiten het park.

het Bestuur

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 4 juni 2021

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 732

Comments are closed.