MENU

Voortgang tennis in Corona-tijd

Helaas het zit de actieve tennissers niet mee. We mogen spelen maar de KNLTB heeft, ingegeven door de Coronamaatregelen van de overheid, besloten de voorjaarscompetitie op te schorten tot begin juni. Of dit doorgaat en hoelang er dan gespeeld kan en gaat worden is nog ongewis. Wel is al duidelijk dat in zo een aangepaste competitie niet om promotie/degradatie zal worden gespeeld.

Ook de heropening van de kantines, moet de komende weken duidelijk worden. Vooralsnog krijgen alleen de terrassen lucht en gelet op het tijdstip tot 18.00 uur, biedt dit ons weinig ruimte.

De contributie-invordering is niet Corona gerelateerd, dus deze houdt geen gelijke tred met de opening van de terrassen. De 1e termijn zal medio juni gebeuren, waarna de 2e  termijn na de vakantie volgt.

Maar de banen zijn al ruim een maand open, de sproeitijden zijn dagelijks om ca.12.30 uur en 16.00 uur. Het park ligt er – met dank aan alle vrijwilligers – keurig bij. Laten we dit zo houden en de aanwijzingen en richtlijnen van de club respecteren. Dit betekent o.a.

  • dat (jeugd)trainingen altijd voorrang hebben.
  • de trainingen zijn:
    • maandag en woensdag van 16.30 -21.30 uur (1 of 2 banen)
    • donderdagavond van 18.30 – 19.30 uur (2 – 3 banen)
  • dat zowel spelers als bezoekers hun (brom)fiets buiten het park stallen, dus niet binnen het hekwerk;
  • dat je jouw tennispasje insteekt wanneer je komt tennissen en na afloop van je spel de banen fatsoenlijk veegt d.w.z. breed genoeg en van achterlijn tot net;
  • dat je via de app of de site jouw kantinedienstvoorkeur al aangeeft, voor als we open kunnen.  
  • en tot slot dat je het tennispark schoon achterlaat. 

Spreek elkaar ook gerust aan bij zijn of haar afwijkend gedrag. SAMEN kunnen we er op die manier weer een mooi seizoen van maken.  

Het Bestuur

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 1 mei 2021

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 693

Comments are closed.