MENU

Inschrijfformulier zomertraining

Hopelijk is iedereen weer klaar voor een mooi zomerseizoen en is iedereen gezond gebleven in deze onzekere tijden. Het formulier in de bijlages is het inschrijvingsformulier voor de zomertraining die start op 26 April en doorloopt tot 8 Augustus. Het zomerseizoen bestaat uit 13 lessen.

We kiezen bewust om door te trainen tot 8 augustus omdat we vaak merken dat 6 weken geen tennisles te lang is. We geven dit nu al aan zodat iedereen hier rekening mee kan houden. Indien de 13 lessen voor de vakantie zijn afgerond wordt er nog een extra pakket lessen aangeboden voor de maanden Sept, Okt & November.

Het formulier moet ingevuld worden indien:

  • Je jezelf of een groep wilt aanmelden voor de zomertraining.
  • Je winterlessen volgt, maar ook wilt deelnemen aan de zomerlessen.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in indien je je wilt aanmelden voor de zomerlessen. Aankruisen en doorstrepen wat van toepassing is.
Indien je je met je groep wilt aanmelden kan dit ook op 1 formulier!

Bestanden

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 10 maart 2021

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Trainingen

Bekeken: 710

Comments are closed.