MENU

Winterstop

Sportvrienden,

Wij wensen jullie met partner, gezin en/of familie tegen het einde van dit – niet enkel op sportief vlak – trieste jaar bijzonder mooie Kerstdagen en een gezellige jaarwisseling. Het zal weliswaar allemaal kleiner, huiselijker en stiller zijn dan andere jaren, maar daarmee hoeft het per definitie niet minder te zijn. Vergelijk het met een kleine (tennis)club die doorgaans ook veel meer sfeer uitstraalt dan een grote megavereniging.

Helaas heeft het virus er voor gezorgd dat ook het voorbije tennisseizoen anders verliep. Toch heb je tot afgelopen week nog kunnen tennissen. Met een gesloten kantine misschien niet zo leuk, maar onze lichaamsbeweging kwam het ten goede. Door de laatste Corona-maatregelen, in combinatie met de verslechterende baan- en weersomstandigheden, hebben wij besloten ons park een weekje eerder te sluiten dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Maar onze blik is al gericht op 2021. Afspraken over het tennis-klaarmaken van ons huidig park zijn gemaakt. De aanzet tot de nieuwe accommodatie, waarvoor de gemeenteraad onlangs het bestemmingsplan heeft vastgesteld, is gegeven. Een projectgroep met afvaardiging van TC Bicht, VV Argo en BS Kingbeek gaat de concrete invulling vormgeven. In de loop van het jaar hopen wij het eerste resultaat hiervan met jullie te bespreken. De competitie- en trainingsvoorbereidingen zijn inmiddels gestart. Opgeven voor beide disciplines is nu al mogelijk.

Momenteel denken wij ook na over hoe wij de Algemene Ledenvergadering laten plaatsvinden. Kan dit straks weer fysiek met méér dan 30 personen, of moet dat digitaal, waar en hoe doen we dat? Verschuiving tot na de seizoenstart is ook een mogelijkheid. Via dit item houden we je op de hoogte.

Tot 2021, blijf allemaal gezond !

het Bestuur

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 18 december 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 696

Comments are closed.