MENU

Wintertraining senioren & junioren 2020/2021

Gisteren waren de laatste zomerlessen. We hopen dat jullie ondanks deze ingewikkelde periode mbt het corona virus toch een leerzame zomerperiode hebben gehad.

Na overleg met de club hebben we besloten om deze winterperiode ook een lessenpakket aan te bieden. Het pakket bestaat uit 8 lesweken. Indien de lessen voortvarend verlopen en het weer meehelpt kunnen we altijd nog extra lessen aanbieden. De lesperiodes lopen van 26 oktober t/m 13 december 2020 & 22 februari t/m 28 maart 2021.

Wil je deelnemen aan de Winterlessen? Vul dan nu het formulier in de bijlage zo volledig mogelijk in. Aankruisen en doorstrepen wat van toepassing is.

Indien je je met je groep wilt aanmelden kan dit ook op 1 formulier!

Let op jeugdleden. De club sponsort een gedeelte van jullie winterlessen, wat natuurlijk een geweldig initiatief is! Jullie eigen bijdrage is €64 voor 8 lessen, het resterende bedrag wordt door de club betaald. Hopelijk waarderen jullie dit geweldig voorstel en willen jullie ook deze winter deelnemen aan de lessen.

Bestanden

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 15 oktober 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Trainingen

Bekeken: 895

Comments are closed.