MENU

TC Bicht ’14 in coronatijden, kantine gesloten, competitie gaat door

Beste Clubleden,

Het bestuur volgt de maatregelen zoals het Rijk en de KNLTB deze adviseert. Dit heeft consequenties voor de clubactiviteiten. De maatregelen gelden vooralsnog vanaf dinsdag 29 september tot 20 oktober. Op die datum worden de maatregelen geëvalueerd.

Sportpark
Publiek is vanaf dinsdag 29 september niet meer toegestaan en de kantine moet sluiten. Beide maatregelen gelden in ieder geval tot 20 oktober. Dit betekent dat alle kantinediensten tot deze datum vervallen. De kleedkamers en toiletten mogen wel open blijven. Het is de bedoeling dat je na afloop van het vrij spelen, de training of een wedstrijd ons sportpark zo snel mogelijk verlaat. Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing.

Vrij spelen en training
Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, kom voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het sportpark direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het sportpark blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

Voor het aanmaken en doven van de verlichting wordt gezorgd. De speeltijden op maandag t/m donderdag zijn vooralsnog van 18:30 tot 21:30 uur.

Competitie
Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het sportpark. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Douchen is niet mogelijk. Toeschouwers zijn niet toegestaan.

Reacties
Reacties op de inhoud van deze nieuwsbrief graag naar: info@tcbicht14.nl. Voor informatie met betrekking tot Corona en tennis raadpleeg ook de website van de KNLTB: corona.knltb.nl.

Ondanks alles wensen we jullie toch nog veel tennisplezier in de rest van dit seizoen, maar bovenal een goede gezondheid toe. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Namens het bestuur,

Jan Heffels, voorzitter

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 4 oktober 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 810

Comments are closed.