MENU

Rabobank ClubSupport

Rabobank Zuid-Limburg West draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom stelt de bank dit jaar wederom een mooi bedrag beschikbaar voor Rabobank ClubSupport waar onze vereniging zich uiteraard ook weer voor heeft aangemeld. Leden van de bank beslissen mee over waar deze bijdrage naar toe gaat. Iedere stem is dus geld waard!

Hoe werkt het
Als je lid bent van Rabobank Zuid-Limburg West kun je van 5 oktober tot en met 25 oktober je stem uitbrengen. Wij zouden het natuurlijk fijn vinden als iedereen zoveel mogelijk stemmen op T.C. Bicht ’14 te Grevenbicht uitbrengt, want we kunnen de steun goed gebruiken!

Meer informatie is te vinden op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Lid worden van Rabobank Westelijke Mijnstreek?
Ben je nog geen lid van Rabobank Zuid-Limburg West maar wil je wel een stem uitbrengen? Vraag dan het gratis lidmaatschap aan. Je kunt dan helaas niet meer stemmen op de campagne van dit jaar maar vanaf volgend jaar telt jouw stem wel mee.

Alvast bedankt voor je steun!

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 4 oktober 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 759

Comments are closed.