MENU

Openingstijden gedurende wintertijd

Beste leden,

Als gevolg van de Corona-maatregels én de (buiten)wintertrainingen hebben wij de openingstijden gedurende de wintertijd iets aangepast. Het park blijft overdag alle dagen geopend. In de avonduren zal op maandag, woensdag en donderdag de verlichting branden. Alle overige avonden is het park gesloten. Hierbij dienen jullie er rekening mee te houden dat maandag- en woensdagavond op 1 baan (soms op 2 banen) wordt getraind. Bovendien zijn op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 de banen gereserveerd voor begeleid jeugdtennis. De verlichting gaat in principe om 21.30 uur uit.
Zolang de weersomstandigheden het toelaten, worden de banen onderhouden en kunnen jullie dus lekker buiten blijven tennissen. Doe dat ook. 

Het bestuur.

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 28 oktober 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 936

Comments are closed.