MENU

Herhaling: Kantinediensten

Beste leden,

Eindelijk is het dan toch zover.

Al een aantal weken mogen we de banen betreden maar de kantine is sinds 1 juli weer open. Dit alles natuurlijk wel conform de RIVM richtlijnen.

Dit betekent dat wij dan ook vanaf 1 juli weer rekenen op elkaar om onze kantine diensten zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Daar de kantinediensten dit jaar minder in aantal zullen zijn zal er ook wat minder van jullie gevraagd worden.

Echter is het zo dat, gelet op het aantal kantinediensten en aantal vrijwilligers, we gemiddeld nu nog 1,15 dienst per persoon moeten draaien om alles dekkend te krijgen.

We “verplichten” dan ook ieder lid 1 dienst te draaien maar we vragen ook uitdrukkelijk of er mensen toch nog een tweede dienst willen draaien om zodoende alle ballen in de lucht te houden. Dank hiervoor alvast.

Bekijk de kantinediensten pagina voor het meest actuele overzicht van de resterende kantinediensten voor 2020.  Deze zal z.s.m. ook in de KNLTB app verschijnen.

Geef je dienst zo snel mogelijk door via c.schaekens@gmail.com.

De diensten die reeds waren ingepland na 1 juli zijn als dusdanig reeds in het nieuwe schema meegenomen.

Dit is de laatste kans voordat de kantinecommissie alle leden, welke “vergeten”  zijn om voorkeursdata aan te geven, zelf indelen.

Wanneer men een keer een kantinedienst niet zou kunnen uitvoeren is het de regel onderling zelf te ruilen met een ander lid of zelf zorg te dragen voor adequate vervanging.

Deze mutatie altijd mededelen aan de kantinecommissie svp.

Allen bedankt een een heerlijk seizoen toegewenst.

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 1 juli 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 188

Comments are closed.