MENU

Maatregelen omtrent het coronavirus

Beste tennisvrienden,

Jullie hebben ongetwijfeld gehoord van de kabinetsmaatregels die afgelopen zondag zijn afgekondigd. Helaas moeten we jullie laten weten dat ons tenniscomplex voorlopig gesloten blijft. Tennisbanen en kantine zijn tot minimaal 6 april 2020 niet te gebruiken.

De competitie, de trainingen en ALLE andere clubactiviteiten worden minimaal tot die datum opgeschort. Ook de kantinediensten, die reeds waren ingedeeld voor de periode 23 maart t/m 6 april, worden gecanceld en op een later tijdstip opnieuw ingedeeld.

Het vorenstaande is de consequentie van de verordening die door het kabinet wordt opgelegd om het Coronavirus te lijf te gaan en besmetting zoveel als mogelijk is te voorkomen. We rekenen dan ook op jullie begrip.

We zullen jullie via site, mail of app op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen en de gevolgen voor TC Bicht ’14 in deze!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 18 maart 2020

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 1044

Comments are closed.