MENU

Belangrijke oproep: ben er 7 december bij!

Goh, wat zou het fijn zijn als Grevenbicht en Obbicht onafhankelijk van elkaar kunnen blijven bestaan. Zonder een dicht gebouwd Middengebied, máár twee zelfstandige dorpen gescheiden door een gemeenschappelijke voorziening voor beide kernen, mooi afgeschermd door een prachtige groen-omzooming. Want juist die voorzieningen voor basisonderwijs en sport op één uni-locatie, dáár wachten wij op, dáár kijken wij naar uit. Sterker nog daar zetten wij ons als bestuur samen met het bestuur van SV Argo en het schoolbestuur al jaren voor in. 

Om onze visie te onderbouwen en de lokale bestuurders aan te zetten tot enige voortvarendheid in de realisatie, wordt zaterdag7 december van 15.00 tot 16.00 uur een manifestatie gehouden op de beoogde locatie aan de Kempenweg. Graag roepen wij jullie op onze plannen voor de uni-locatie te steunen. En door je aanwezigheid aan te geven dat ook jullie een duidelijke meerwaarde zien in de bundeling van voorzieningen.

Kom op zaterdag 7 december om 15.00 uur naar de manifestatie op de Kempenweg en neem zoveel mogelijk mensen mee. Het zou TC Bicht ’14 sieren als we in grote getalen aanwezig zijn. 

Slechts SAMEN tonen wij aan, achter de Uni-locatie aan de Kempenweg te staan ! 

Het Bestuur

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 1 december 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Fusie

Bekeken: 1368

Comments are closed.