MENU

Ingezonden brief Albert Heijn (dhr. Scheepers); belang uni-locatie

Beste tennisvrienden,

Wij als bestuur van de TC Bicht’14 hebben de realisatie van een uni-locatie tussen Obbicht en Grevenbicht altijd vanuit een groter perspectief bezien dan alleen de volmaking van onze fusie in 2014. Het belang van de uni-locatie ontstijgt sportieve aspiraties en de waarborging van de continuïteit van onze mooie tennisclub. Zoals jullie weten zijn wij samen met de voetbalclub (s) en Kindante al geruime tijd druk bezig met het realiseren uni-locatie. Naast de duidelijke voordelen vanuit school- en sportperspectief, is het ook noodzakelijk vanuit een leefbaarheidsperspectief.

Uit wellicht onverwachte hoek is de noodzaak van de realisatie van de uni-locatie ons nogmaals onder de aandacht gebracht: eigenaar Frank Scheepers van de AH winkel te Grevenbicht stuurde ons onderstaande mail. In overleg met dhr. Scheepers hebben wij besloten deze brief  (zie bijlage) te publiceren om het belang van de uni-locatie te onderstrepen. Basale winkelvoorzieningen zien wij, naast school- en sportvoorzieningen, ook als een essentieel onderdeel van de leefbaarheid van beide dorpskernen.  Dat dhr. Scheepers zich uitspreekt voor de uni-locatie juichen wij dan ook van harte toe. Hoe luider het geluid van de voorstanders klinkt hoe beter!

Wij als bestuur onderschrijven dan ook het belang van de door het LOB georganiseerde manifestatie op 07-12-2019, om 15 uur op het middengebied. Wij hopen dan ook dat de leden van onze vereniging zich in grote getale laten zien en horen op 7 december! 

Het bestuur.

Bestanden

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 4 november 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Fusie

Bekeken: 1306

Comments are closed.