MENU

Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2020

Beste sportvrienden,

Hierbij nodigen wij jullie uit om d.m.v. het inschrijfformulier in de bijlages, definitief in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2020. Inschrijving kan individueel en als team. Bij individuele inschrijving wordt bekeken of er een team kan worden samengesteld of dat er teams zijn die nog aanvulling nodig hebben. Coördinatie van samenstelling en indeling van de teams vindt uiteindelijk (in overleg) plaats door de competitieleider. Mocht er een te grote inschrijving voor een bepaalde competitiedag zijn, dan zal getracht worden om in overleg één of meerdere teams naar een andere competitie(dag) door te schuiven.

De competitiedata zijn bekend, zowel voor de senioren als voor de jeugd. Deze kunnen jullie terugvinden op de tweede pagina van het document. Nadat de teams zijn ingeschreven, ontvangt de teamcaptain per mail een bevestiging.

Kosten: Inschrijfgeld KNLTB per team + kosten ballen. Betaling vindt per team plaats.

Bestanden

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 21 oktober 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Competitie

Bekeken: 898

Comments are closed.