MENU

Rabobank ClubSupport

Rabobank Zuid-Limburg West draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stelt de bank dit jaar wederom € 200.000 beschikbaar voor de Rabobank ClubSupport campagne, waar onze vereniging uiteraard ook dit jaar weer aan meedoet. Leden van de bank beslissen mee over waar deze bijdrage naar toe gaat. Iedere stem is dus geld waard!

Hoe werkt het?

Als je lid bent van Rabobank Zuid-Limburg West heb je een unieke code ontvangen waarmee je online vijf stemmen kunt uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Breng dus snel jouw stem (liefst twee natuurlijk) uit op T.C. Bicht’14 te Grevenbicht! Dit is nog mogelijk tot en met 11 oktober 2019. Let op: je stem is pas geldig als je ze alle vijf het hebt uitgebracht. 

Nog geen lid van de Rabobank?

Ben je nog geen lid van de Rabobank maar wil je wel een stem uitbrengen? Vraag dan het gratis lidmaatschap aan. Je kunt dan waarschijnlijk niet meer stemmen op de campagne van dit jaar maar vanaf volgend jaar telt jouw stem wel mee.

Alvast bedankt voor je steun!

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 27 september 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 986

Comments are closed.