MENU

Nog volop (najaars) tennisgelegenheid

Momenteel nemen ruim 40 leden deel aan de clubkampioenschappen. Na een jaartje rust blijkt er dit jaar wel weer voldoende animo. Zondag 8 september vinden vanaf 13.00 uur de finales plaats. Niets te doen, kom eens kijken. Gezellig !

Ook de Najaarscompetitie start volgende week weer. Van onze vereniging hebben dit seizoen 7 teams (5 senioren- en 2 jeugdteams) ingeschreven. Op zeven opeenvolgende vrijdagavonden tennissen 4 teams om beurten 2 aan 2. Dit betekent dat vrij tennis op die dagen vanaf half 7 niet mogelijk is. Maar komen kijken en aanmoedigen ‘onder het genot van’ is ook een leuke weekendactiviteit, toch ?

Er zijn echter nog volop tennismogelijkheden. De banen blijven dit jaar ná 1 oktober open. Mits het weer goed blijft kun je dus doortennissen. Overdag álle dagen, ’s avonds enkel op de woensdag- en donderdagavonden. Dan is er ook kantinebezetting.

Voor de jeugd is de maandagavond gereserveerd. Tussen half 7 en 8 uur kunnen zij wekelijks terecht. Op 2 banen is dan instructietennis en op 1 of 2 banen vrij-tennis onder begeleiding. Gestart wordt vanaf 23 september. We vragen de seniorenleden hiermee rekening te houden en deze maandagen de jeugd voorrang te geven.

We gaan dus allemaal zo lang mogelijk door. En de seizoensafsluiting…? Die vindt eind november plaats maar hierover volgt t.z.t. een apart bericht en uitnodiging.

Het Bestuur

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 8 september 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 963

Comments are closed.