MENU

De laatste ‘competitie’-loodjes

Nog even en de voorjaarscollectie zit er weer op. De resultaten van onze 20 (!) teams in de reguliere competitie en 2 in het zgn. Reizend circuit zijn over het algemeen voortvarend. De onderlinge spelersuitwisseling wordt door veel leden positief ingevuld. Voor zes (wellicht zelfs 7) lonkt dit seizoen het kampioenschap. Wellicht leuk om deze teams – uit óf thuis – nog even een hart onder de riem te steken bij hun laatste horden. Op de Knltb competitie-site vind je om welke teams het gaat en waar en wanneer zij nog moeten spelen. Een sportief supporterend steuntje in de rug kan daarbij beslist geen kwaad.

Ook in de zomercompetitie speelt op woensdagavond een herenteam mee om de hoogste klassering. Woensdag 29 mei en 5 juni spelen zij nog thuis.

Overigens zullen alle kampioenen pas, even als afgelopen jaar, tijdens een enerverende seizoensafsluiting officieel in het zonnetje worden gezet en gehuldigd. Er is geen afzonderlijke, gezamenlijke afsluiting van de voorjaarscompetitie.

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 23 mei 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Competitie

Bekeken: 948

Comments are closed.