MENU

Openingstoernooi gecanceld

Leden laten het (opnieuw) afweten.

Ondanks alle positieve geluiden tijdens de Algemene Ledenvergadering blijkt de praktijk anders, moeizamer. Voor het voorgestelde Openingstoernooi hebben zich slechts 8 mensen opgegeven, waarvan 1 deelnemer (nog) zonder lidmaatschap. Helaas…

Echter getennist kan er vanaf zaterdag – vanaf dit jaar zoals jullie weten alleen nog maar in Grevenbicht – toch! Het park ligt er dankzij Jac en een aantal mannelijke vrijwilligers inmiddels pico bello bij en Wim heeft de kantinezaakjes weer op orde, dus…

Zaterdag 23 maart vanaf 14.00 gaan de banen (en de kantine) open en mag je weer komen tennissen. Vanaf 15.00 uur kunnen jullie ook de pasjes afhalen.

De competitiespullen worden zaterdag niet uitgereikt. Wedstrijdformulier en ballen worden elke competitiedag voor de teams in de kantine klaar gelegd. De captains ontvangen hierover de aanvullende info.

Tot zaterdag!

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 21 maart 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 1002

Comments are closed.