MENU

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Beste leden,

Alle seniorenleden worden hierbij uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 8 maart om 19.30 uur in de tenniskantine Grevenbicht. Bij onvoldoende stemgerechtigde leden wordt om 19.45 uur een tweede vergadering opgeroepen.

De agenda van de Algemene Ledenvergadering treffen jullie in de bijlages aan. De notulen van de Algemene Ledenvergadering 2018 ontvangen jullie per mail. De notulen liggen ook voor aanvang van de ALV ter inzage.

Met sportieve groet, tot 8 maart,

Het bestuur

n.b. Wij streven er naar de banen medio maart speelklaar te hebben, om al op zaterdag 23 maart het seizoen met een ‘alternatief’ tennistoernooitje te kunnen openen. Tevens kun je deze zaterdag vanaf 16.00 uur je tennispasje afhalen en worden per team de competitie’spullen’ uitgedeeld. De competitie begint dit jaar zaterdag 6 april.

Bestanden

  • doc Agenda
    Bestandsgrootte: 69 KB Downloads: 408

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 22 februari 2019

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 811

Comments are closed.