MENU

1e Maestro in Obbicht

In navolging van het populaire televisieprogramma Maestro zal de jeugdharmonie van Concordia Obbicht haar eigen versie van Maestro presenteren op zaterdag 30 juni aanstaande vanaf 19.00 uur in de Willibrorduskerk in Obbicht.

 

Het is de jeugd van Concordia gelukt om een zestal prominenten, die geen enkele ervaring hebben met het dirigeren van een orkest, te strikken om samen met hen op te treden en te strijden voor de titel ‘Maestro Obbicht 2018’.

 

De zes prominenten zijn:

  • Roy van de Velde (CV de Reube)
  • Dave Vencken (RKVV Obbicht)
  • Jan Heffels (TC Bicht’ 14)
  • Anita de Jong (Schutterij St. Willibrordus)
  • Pieter Meekels (Wethouder gemeente Sittard-Geleen)
  • Nan Logister (Gemengd Kerkelijk Zangkoor)

 

Alle maestro’s zullen één muziekstuk uitvoeren met de jeugdharmonie en worden daarvoor beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit Alex Schillings, dirigent van het harmonieorkest, Etiënne Houben, dirigent van het slagwerkensemble en Wil Salden, orkestleider van het Glenn Miller Orchestra.

Ruud Jennekens, voorzitter van Concordia, zal in een speciaal “FritsSissingjasje” het hele programma aan elkaar praten.

 

Graag nodigen wij u uit om deze première van de Obbichtse Maestro bij te wonen.

 

Het bestuur en commissie Jeugdzaken Concordia Obbicht.

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 14 juni 2018

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 1679

Comments are closed.