MENU

Competitie, uni-locatie, kantinedienst en baanrichtlijnen

Het weer wordt beter, de diverse competities zijn gaande. Of je nu zelf wél of geen competitie speelt, wat let je om eens te komen kijken hoe je medeleden het er op de tennisbaan vanaf brengen. Het is op competitie-dagen en -avonden best gezellig langs de baan. En wie weet, tref je er mensen die je nog niet eerder op de tennisbaan zag. Wellicht kun je eens met een ander gezicht een tennisafspraakje maken, of afspreken samen deel te nemen aan de clubkampioenschappen, de get Angesj-avonden of het Ber Haantoernooi. De voorbereiding van al deze evenementen loopt al, dus overweeg je deelname dit jaar niet, DOE HET GEWOON wéér/eens. Alle info vind je op de site.

 

Stand van zaken uni-locatie
Na de algemene Ledenvergadering zijn er weer een aantal stappen gezet om te komen tot een tijdelijke uni-locatie. De tekening is uitvoerings gereed. De voorbereidingen lopen en we zijn voornemens direct na het Ber Haan toernooi de locatie ‘bouwklaar’ te maken. Dit betekent dat vanaf 1 juli geen kantinediensten meer zijn in Obbicht. Over de beschikbaarheid van de banen gedurende de bouwperiode zal nog nader worden gecommuniceerd.

 

Wat staat er te gebeuren?

 • Op/in de betonbaan wordt een vijfde baan (gravel + verlichting) aangelegd. Binnenkort wordt in de betonbaan proefboringen verricht om te zien of een gedeelte van de baan verwijderd kan worden voor aanleg van baan 5.
 • In de kantine wordt de koelcel verwijderd, deze krijgt een nieuwe plek aan de achterzijde van het gebouw, aansluitend zal hier ook extra bergruimte en uitbreiding van de keuken worden gerealiseerd.
 • Het vrijkomend gebouwdeel wordt deels gevuld met twee extra toiletten en betrokken bij de kantine, die een eenvoudige upgrading krijgt.
 • De douchevoorziening wordt aangepakt zodat we straks over een volwaardige was/kleedgelegenheid beschikken.
 • Vanaf de Kasteelweg zal voor het ‘bouwverkeer’ een tijdelijke toegangsweg naar het tennisveld worden gecreëerd.

 

Voor aanvang van de bouwstart zullen wij jullie tijdens een info-avond in de kantine bijpraten over de exacte plannen en het (verwachte) tijdpad.

 

Kantinedienst
Alle openstaande kantinediensten voor het hele seizoen zijn ingevuld. Heb je geen voorkeur opgegeven, dan heeft de kantinecommissie je ingedeeld. Mocht het aangegeven tijdstip niet passen, dien jezelf te ruilen met een collega lid. Wees alert op je kantinedienst en zorg voor tijdige aanwezigheid of in geval van nood vervanging.

Tot slot, nog even wat baanrichtlijnen

 • Bij trainingen heeft de trainster de beschikking over één of twee banen.
  De tijdstippen zijn : maandag van 17.00 tot 19.00 uur op 2 banen
  woensdag van 20.45 tot 21.45 uur op 1 baan, donderdag van 18.30 tot 20.30 uur op 2 banen
 • Indien het aantal deelnemers beperkt is, kan de trainster hiervan afzien. De beslissing ligt uitsluitend bij de trainster.
 • De speeltijd per baan is één uur, aansluitend verlengen met een half uur.
 • Tot half 9 hebben jeugdleden voorrang op baan 4, uitzondering zijn de trainingsavonden, dan geldt voor iedereen de gangbare “wie het eerst komt…”-regel.
 • Moet de verlichting aan, probeer hier met je baankeuze rekening mee te houden en kies de banen naast elkaar.
 • Gastspelers mogen mits 50 % eigen lid is en de gastspelers beschikken over een geldig lidmaatschap bij de KNLTB. Andere gasten betalen per keer €3,50 per persoon.
  Men kan max. 3x als ‘gast’ spelen. Afrekenen in kantine bij de bardienst.
 • Zie je een vreemd gezicht op de baan, of twijfel je over iemands lidmaatschap spreek hem/haar hierop aan en vraag zijn/haar bondskaartje (van 2018).

Het bestuur

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 9 mei 2018

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 1266

Comments are closed.