MENU

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Westelijke Mijnstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stelt de bank dit jaar maar liefst € 235.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas campagne, waar onze vereniging uiteraard ook dit jaar weer aan meedoet. Leden van de bank beslissen mee over waar deze bijdrage naar toe gaat. Iedere stem is dus geld waard!

Hoe werkt het?

Als je lid bent van Rabobank Westelijke Mijnstreek heb je een stemkaart met een unieke code ontvangen waarmee je online vijf stemmen kunt uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Breng van woensdag 10 mei tot en met dinsdag 23 mei 2017 via www.spekjouwclub.nl je stem uit op TC Bicht ’14 te Grevenbicht. Wij hebben jouw stem nodig!

Lid worden van Rabobank Westelijke Mijnstreek?

Ben je nog geen lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek maar wil je wel een stem uitbrengen? Vraag dan het gratis lidmaatschap aan. Je kunt dan helaas niet meer stemmen op de campagne van dit jaar maar vanaf volgend jaar telt jouw stem wel mee.

Alvast bedankt voor je steun!

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 10 mei 2017

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 1795

Comments are closed.