MENU

Bardienstregeling 2017

Algemeen

Ook dit seizoen hebben de meeste leden zelf aangegeven wanneer ze beschikbaar zijn voor hun 2 kantinediensten. Dit is dan ook gehonoreerd conform het motto “wie het eerst komt…”

Echter waren er ook nog diverse personen die niet zelf deze data hebben aangewezen, en hiermee ons toestemming hebben verleend, om hun in het barschema in te delen. Ook dit hebben wij getracht naar eer en geweten te doen. Verder zijn sommige vrijwilligers nog niet twee keer ingedeeld maar zullen zij zeker nog aan de orde kunnen komen bij wijzigingen in activiteiten of nieuwe activiteiten.

Sleutelprocedure

Voor de locatie Obbicht zal Jan Heffels er op de openingstijd zijn, en zal hij de vrijwilliger ter plekke verder informeren.

Voor de locatie Grevenbicht dient de sleutel bij Cesco Haarmode, Boulevard 6 (behalve tijdens het Bicht Aope) te worden opgehaald, en ook weer in zijn brievenbus te worden geretourneerd. Dit dient voor 18.00 uur te gebeuren, maar na telefonisch overleg met Cesco (046-485 55 34) kan dit onderling besproken worden. Mocht Cesco door omstandigheden niet in staat zijn om de sleutel aan te reiken, dan kan men altijd nog terecht bij Nan Neis, Rondstaai 28 (046-485 85 67). Een instructieformulier ligt in de kantine.

Mutaties

We verwachten binnen de groep die zelf zijn data heeft aangegeven maar zelden een mutatie. Ervaring leert dat de groep die wij hebben ingepland wel vaker een mutatie wenst. Verwacht wordt dan ook dat jullie de lijst, zoals die nu openbaar gemaakt wordt, direct nakijken en niet wachten tot het laatste moment.

Stappenplan:

  • Lijst controleren op je eigen beschikbaarheid.
  • Bij gewenste mutatie ZELF z.s.m. op zoek gaan naar iemand om mee te ruilen, of gewoonweg te zorgen voor een vervanger.
  • Deze mutatie vervolgens mailen naar kantinedienst@tcbicht14.nl.

Dus niet doorgeven dat je niet beschikbaar bent, maar doorgeven dat je niet beschikbaar bent en wie jouw dienst dan gaat vervangen!

Kennisgeving

De allerlaatste update zal steeds met datum op onze site te vinden zijn. Maandelijks wordt er nog een extra reminder (via mail) gestuurd aan alle personen, die de betreffende maand bardienst draaien.

Namens de bardienstcommissie,

Jan Hennen, Nan Neis, Cliff Schaekens

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 8 april 2017

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 2156

Comments are closed.