MENU

50+ circuit Limburg (Laatste oproep)

Voor de 50-plussers van de vereniging bestaat in 2017 weer de mogelijkheid deel te nemen aan het Vijftig Plus Circuit in district Limburg. Deze competitie is speciaal voor leden van 50 jaar en ouder. Doel van deze competitie is om oudere tennisspelers in de gelegenheid te stellen in een recreatieve en sportieve sfeer tennispartijen te spelen

Wat is het vijftig plus circuit?

Het vijftig plus circuit is een teamcompetitie die gespeeld wordt op de maandag en/of vrijdag. De deelnemende teams worden ingedeeld in poules in een roulerend schema. Dit houdt in dat alle teams uit een poule elkaar op de speeldag op een park van een deelnemende vereniging ontmoeten. Deze vereniging is aangewezen als gastheer. Iedere vereniging is in zijn poule éénmaal gastheer (indien mogelijk op de dag dat zij zelf niet spelen). Er zal bij de indeling zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de reisafstanden.

Op de maandag worden de Dames- en Heren dubbel poules gespeeld en op de vrijdag de Gemengd dubbel poules. De speeltijden zijn tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Spelers van het Vijftig Plus Circuit mogen maximaal speelsterkte cat. 5 hebben.

Het Vijftig Plus Circuit Limburg wordt met ingang van 2017 gespeeld in twee klassen, zodat iedereen op zijn / haar eigen niveau speelt.

1e klasse: Voor dubbelspeelsterktes cat. 5, 6 en 7
2e klasse: Voor dubbelspeelsterktes cat. 7, 8 en 9

Speeldata Vijftig Plus Circuit 2017

Maandag: 17 april / 24 april / 1 mei / 8 mei / 15 mei / 22 mei / 29 mei
Vrijdag: 14 april / 21 april / 28 april / 5 mei / 12 mei / 19 mei / 26 mei

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per team. Na het verstrijken van de inschrijfdatum ontvangt de vereniging hiervoor een fractuur.

Voor meer info neem contact op met Jo Vromen. Heb je zin om mee te spelen in 1 of 2 categorieën geef je dan op via mail bij joentruus@home.nl voor 28 januari 2017

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 9 januari 2017

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Competitie

Bekeken: 2291

Comments are closed.