MENU

Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2017

Beste sportvrienden,

Hierbij nodigen wij jullie uit om d.m.v. het inschrijfformulier in de bijlage, definitief in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2017. Inschrijving kan individueel en als team. Bij individuele inschrijving wordt bekeken of er een team kan worden samengesteld of dat er teams zijn die nog aanvulling nodig hebben. Coördinatie van samenstelling en indeling van de teams vindt uiteindelijk (in overleg) plaats door de competitieleider. Mocht er een te grote inschrijving voor een bepaalde competitiedag zijn, dan zal getracht worden om in overleg één of meerdere teams naar een andere competitie(dag) door te schuiven.

De competitiedata zijn bekend, zie http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie

Bestanden

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 5 november 2016

Gecategoriseerd onder: Algemeen, Competitie

Bekeken: 1973

Comments are closed.