MENU

Vooraankondiging: ALV op 13 maart (11:00 uur) Kantine te Obbicht

Beste vrijwilligers,
Langzaam begint het voorjaar zich aan te melden en komt ook het nieuwe tennisseizoen in het zicht.

Daar we ook komend seizoen alles op een juiste en soepele wijze willen laten verlopen willen we tijdig duidelijkheid hebben voor de kantinebezetting. Deze zal ook dit jaar weer gedragen worden door seniorleden (vanaf 18 jaar).
Komend seizoen zijn er ( mbt kantinediensten) enkele wijzigingen cq opmerkingen te maken te weten:

 • Na de voorjaarscompetitie zal er altijd maar een kantine geopend zijn.
  Concreet houdt dit in dat er vanaf maandag 13 juni op de maandag en de dinsdag de kantine van het park op de locatie Obbicht geopend is en dat op de woensdag en de donderdag de kantine op het park van locatie Grevenbicht geopend is.
 • Competitieteams
  De vrijdag en de zaterdag competititeams zullen allemaal 2 keer tijdens/na hun competitietreffen de kantine sluiten. Dit vanaf ca 23.00 uur tot sluiten.Dit valt buiten de reguliere kantinediensten.
  Mochten er tijdens de competie speeldagen uitvallen dan blijft dezelfde vrijwilliger verantwoordelijk voor de nieuwe dienst op de nieuwe datum.
 • Aantal vrijwilligers/diensten
  Conform bijgevoegd schema zullen we dit seizoen wellicht kunnen volstaan met 2 diensten per persoon waarbij er een kleine mogelijkheid bestaat dat we nog enkele personen extra vragen voor een derde vrijblijvende beurt. Dus iedereen nu twee diensten aangeven.
 • Duidelijkheid
  Om voor iedere betrokkende tijdig duidelijkheid te geven is het dan ook onze doelstelling om op 1 april de lijst volledig ingevuld te hebben voor het gehele seizoen.
 • Tijdsplanning
  Iedere vrijwilliger heeft vanaf heden tot 11 maart de tijd om zijn voorkeur aan te geven via mail aan Jan Hennen. Wie het eerste komt……U kent het principe….

  Na 13 maart zullen wij dan de rest van het seizoen invullen ( enigzins lettend op de voorgaande jaargangen). Deze lijst zal dan openbaar gemaakt worden op de ALV van 13 maart aanstaande.(PS: Uitnodiging voor de ALV zal binnenkort volgen).

  Na de ALV, dus vanaf 13 maart heeft u nog tot 31 maart de tijd om bij ons te reklameren en wij zullen dan dit voor u nog verwerken. Op 1 april komt dan de definitieve lijst uit. Iedereen is dan verantwoordelijk voor de diensten waarvoor hij staat ingeroosterd en men dient dus ook zelf zorg te dragen voor eventuele wijzigen etc. Voor wijzigen s.v.p. wel een kennisgeving sturen aan organisatie.

 • Kennisgeving
  De actuele barplanning zal consequent up to date worden gehouden en op de site worden gezet. Let op de datum van de laatste wijziging. Momenteel zijn we ons aan het verdiepen in een programma van de bond waarin we de barplanning nog beter kunnen reguleren. Dit zou vele voordelen hebben maar zal waarschijnlijk pas in seizoen 2017 zijn intrede maken.
 • Regendagen
  Mocht uw kantinedienst geen doorgang vinden door regendagen dan wordt u wellicht nog eens benaderd om een eventuele extra dienst te draaien mocht dit nodig zijn
 • Toernooien
  Zowel het Ber Haan, het Kingbeek en het Bachus zijn al in dit schema toegevoegd.

PS: Mocht u vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u deze natuurlijk ook altijd tijdens de ALV van 13 maart as stellen.

NB: Voor bardienst aanmelden bij Jan Hennen via bardienst@tcbicht14.nl

Namens het Bestuur,
Groet van de Bardienst commisie
Jan Hennen
Nan Neis
Jan Heffels
Cliff Schaekens

Vorig artikel:
Volgend artikel:

Geschreven door:

Gepubliceerd op: 24 februari 2016

Gecategoriseerd onder: Algemeen

Bekeken: 3211

Comments are closed.